Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

joi, 13 mai 2010

Actiune "Basescu, ia-ti pampersii inapoi!"

Vineri, 14 mai, la orele 10, organizam in fata Cotroceniului o actiune raspuns la replica presedintelui ca din cauza trusoului nesimtit al nou nascutilor este tara in criza! Ii vom inmana o scrisoare deschisa si un pachet de pampersi! Va asteptam!

Iata si scrisoarea:

Excelenţei Sale
Domnului Traian Băsescu,
Preşedintele României

Domnule Traian Băsescu,

Noi, parintii liberali, v-am văzut la televizor foarte des în ultimul timp. Păreţi vesel, uneori prea degajat si chiar v-am auzit razand. Situatia din tara, cu toate astea, a scapat de sub control. Ati venit cu diverse solutii anticriza. Ati amintit faptul ca tara este in criza din cauza trusoului nesimtit pe care il ofera statul roman nou nascutilor. O alta masura anticriza ar fi sa reduceti indemnizatiile mamelor la 600 de lei.

Situaţia pe care aţi creat-o ne îngrijorează peste măsură. Ne aduce chiar in pragul disperarii! Ne face sa ne gandim la viitor si viitorul il reprezinta chiar copiii nostri. Sunteţi Preşedintele ţării, aveţi obligaţia constituţională să aveţi grijă de toţi românii. Intamplator, acesti copii, carora le negati un viitor, sunt aceia pe care se cladeste aceasta tara. Intamplator, trusoul pe care il ofera statul roman unui nou nascut este de 150 de lei. Este o cheltuiala imensa a statului roman si intelegem. Intamplator, o indemnizatie de 600 de lei ne ajunge doar pentru pampersi si lapte, dar intelegem si asta. Vom rupe de la gura copiilor si vom lua atitudine!
Am hotarat sa va ajutam, domnule Presedinte! Dorim sa facem ceva pentru a remedia situatia in care a fost adusa aceasta tara! Pentru ca Romania sa nu mai fie in criza, sa nu ne mai acuzati ca romanii cumpara mai multi pampersi decat orice alta tara, sa nu ajungem la momentul in care ne veti taia alocatiile si indemnizatiile, noi va dam pampersii inapoi! Veti avea nevoie de ei! Este principala arma pentru scoaterea Romaniei din criza! Intelegem!
Decat sa vorbim, sa va acuzam, preferam sa va ajutam, domnule Presedinte! Credem cu tarie ca un pachet de pampersi va scoate tara din criza!
Sperăm că inţelegeţi corect îngrijorarea noastră sinceră şi mâna de ajutor pe care v-o întindem!

Cu consideratie,
Parintii liberali

8 comentarii:

MARIN spunea...

FELICITARI PENTRU INITIATIVA !
NU VA LASATI ! SUNTEM ALATURI DE DVS.

Cristian spunea...

Sunt de acord cu voi.Aveti grija ca pampersi sa fie folositi...

Sven spunea...

Daca imi va permite timpul, Vin si eu

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Doamne ajuta maine! Sa spunem ce avem de spus!

Calbajos spunea...

buna.trebuie sa-i dati si un pachet mare de scutece cu caca, ca sa vada in ce rahat a bagat tara, imprumutand bani d ela fmi, in numele nostru.eu nu sunt dispus de a plati pt nesimtirea si nesabuinta clasei politice ! :D

MARIN spunea...

FELICITARI PENTRU ACTIUNEA DE LA COTROCENI !
FELICITARI PENTRU APARITIA TV !

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Domnule Marin, va multumesc! Tocmai m-am intors din emisiune de la Realitatea unde timpde o ora mi-am dats eama cat de nesimtiti sunt...guvernantii si sustinatorii lor!

MARIN spunea...

Este greu, chiar foarte greu sa tragem o concluzie asupra clasei politice de astazi.
Toti, cand facem aceste analize, ne raportam la o anumita peceptie a tot ceea ce ne inconjoara, la anumite nazuinte si aspiratii individuale si poate chiar la apartenenta la o anumita ideologie ce ni se pare a fi mai apropiata de propria noastra fiinta.
Mai nou, suntem afectati de o stare deplorabila a societatii, punandu-ne interminabil intrebarea de ce ne-a fost dat ca in viata noastra sa trecem prin astfel de clipe neplacute.
Partea buna, raportat la toate aceste evenimente neplacute prin care trecem, este aceea ca exista solutii dar, NE TREBUIESC OAMNEI CINSTITI SI ONESTI CARE SA LE APLICE, OAMENI CARE NU PUN PE PRIM PLAN INTERESUL PERSONAL CI AL NOSTRU AL TUTUROR.