Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

sâmbătă, 15 mai 2010

Un pampers...o scrisoare...un protest!




Si am fost si la Cotroceni! Vineri de dimineata, inarmata cu scrisori si un pachet de pampersi, am plecat de-acasa! Am luat metroul! Reactiile oamenilor: Felicitari! Mergeti la greva? Faceti protest? Bravo!
M-am intalnit cu cativa prieteni la Leu. Acolo, se intampla si protestul celor de CNSLR Fratia (cred ca asa se numesc! Daca nu, imi cer scuze pentru eroare!). Eram plina de emotii! Impreuna cu cativa prieteni liberali, am vrut sa mergem sa depunem minunata scrisoare. Intre timp, ne-a oprit presa sa dam declaratii. Reactia protestarilor: aplauze la adresa protestului individual, felicitari!
Si am pornit sa cautam Registratura pentru persoane fizice care se afla langa Muzeu. Am ajuns acolo...poarta inchisa. Ne-am mai plimbat, a aparut un jandarm. Mi-au luat actele si ne-au lasat la poarta sa asteptam. Noroc ca nu eram singuri. Din asfalt au aparut 4 jandarmi si vreo doi SPP-isti in civil care ne filmau, lasand la o parte masina care ne-a filat tot drumul. Si am stat, si am stat! Trecusera deja vreo 10 minute, chiar 15 pana a aparut din nou un jandarm care sa ma anunte ca in scurt timp va veni dl consilier sa ma primeasca. Vai, ce onoare! Atunci, sa asteptam, zic!
M-au primit la Cotroceni, m-au lasat sa fac si poze, daca mai stateam putin, imi dadeau si-o cafeluta sa beau! Reactie: ati fost in partea cealalta? Ati vazut ce fac aia acolo? Pai am vazut...protesteaza...in caz ca nu stiati, in tara nu merg lucrurile bine. Eu stiu ca la Cotroceni e totul roz, dar dincolo de gard, e altceva!
Ma rog, am lasat scrisoarea si pampersii, mi-au inregistrat scrisoarea si mi-au spus ca voi primi un raspuns! Asteptam cu interes raspunsul!
Presa a fost mai receptiva. Am fost invitata in emisiune la Deschide Lumea...cu o alta mamica, un doctor si un actor! Eram relaxata si imi propusesem sa fiu o doamna. Nu prea mi-a iesit! In momentul in care actorul (am aflat dupa ca era fost deputat PD-L) a spus cu nonsalanta ca actualul Guvern si Presedintele nu sunt cu nimic vinovati de situatia tarii, am luat foc! Initial, m-am gandit ca joaca un rol...pentru ca orice om normal care traieste in Romania nu poate declara asa ceva! Apoi, am realizat ca nu declara decat ceea ce invatase de-acasa sau de la partid.
Le multumesc tuturor celor care m-au sustinut, mai ales lui Cristi Dragnea care mi-a fost alaturi de la inceput si pana la sfarsit!
Va astept si luni!

6 comentarii:

MARIN spunea...

Sincer as fi vrut sa spun multe dar, este greu sa gasesti cuvintele potrivite pentru a exprima o dezamagire generata de ceva ce nu erai pregatit sa intalnesti intr-o viata normala.
Ma voi rezuma la o singura intrebare: LUNI, UNDE si la ce ORA ?

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Luni in fata Ministerului Muncii, inca asteptam ora!

Anonim spunea...

Mauditza sunt...pai si ce crezi ca o sa iti dea si un raspuns?!ma indoiesc!si luni?!ce o sa faci?te sustin de la distanta..am postat pe toate forumurile cu mamici si pici tot ce am putut legat de acest protesc.cateva mame mi-au zis ca vor merge vineri sa te sustina..sper sa fi fost prezente!zi-mi luni ce o sa faci..sa mai dau ''sfoara'' in tara...sa trimit ceva lume sa te sustina!pup

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Claudia, luni va fi protestul cel mare, al mamelor! Vom vedea pana la urma cati vor iesi in strada pentru ca lumea spune ca vine si de fapt, e mai bine la caldurica! Asta e, daca nu vom lua atitudine...ne meritam soarta!

Unknown spunea...

Omul ala nu e "un actor", este Sobi Ceh, si e cel mai cunoscut cascador roman. Si nu s-a specificat in emisiune ca a fost deputat PDL, la fel cum si tu erai o mamica ne-liberala in studio.
Toti erati actori acolo, si fiecare aveati rolurile invatate mai mult sau mai putin de acasa :) Hai sa fim corecti...

Ciprian Susanu

PS: Succesuri multe cu campania de proteste! Protestele sunt cu atat mai bune cat sunt politizate cat mai putin :)

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Ciprian, ti s-a parut ca protestul meu a fost unul politic? Cred ca gresesti si faci aceasta afirmatie doar pt simplul motiv ca stii ca sunt liberala...nu pentru ca s-ar fi afisat pe undeva acest lucru!
Iar Sobi Cech putea sa fie si Papa Pius, tot tampenii a vorbit!