Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

vineri, 10 septembrie 2010

Sa spunem NU!

Ne aflam într-o situaţie dramatică in care instituţiile statului încalcă flagrant drepturile individului şi lasă fara speranţă toate categoriile sociale. Administraţia prezidentială, guvernul, administraţia locală au devenit piesele de şah ale preşedintelui în meciul cu oamenii simpli. Ne declară în fiecare zi şah prin jigniri şi denigrari ale elitelor ori prin atacuri mişeleşti la pensionarii care işi duc traiul cu câteva milioane.

Perspectivele au devenit o glumă proastă pentru poporul care duce grija zilei de maine. Cota de încredere în cei care ne guverneaza nu trece de zece procente, iar statul este asimilat cu mafia şi este considerat o unealtă a corupţiei. Criza administrată defectuos a îndemnat oameni să se sinucidă de frica facturilor.

Pentru toate acestea si pentru câte înduraţi zilnic, indiferent de poziţia pe care o ocupaţi in peisajul social, vă invit sa ii spunem NU. Vă invit în Piata Universitaţii, simbolul libertaţii să strigam paşnic, politicos că noi NU acceptăm batjocura.

Pe 10. 10. ’10 vă îndemn să vă anuntaţi 10, 100, 1000 de prieteni că ne vom ruga într-un gând, fie de pe treptele Teatrului Naţional din Bucuresti, fie din Timişoara, fie din Iaşi, pentru România. Pentru că România este ţara celor care cred în ea, nu a parveniţilor care o privesc ca pe o afacere. Vă invit să ne luam România înapoi !

Copilul Democratiei

Niciun comentariu: