Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

miercuri, 4 iulie 2012

Trezirea!

Eu rar ma enervez atat de mult incat sa scriu un articol pe blog. Astazi sunt in aceasta situatie. Mai oameni buni, voi chiar ati uitat? Ati uitat cand ati iesit in strada, ati uitat taierea salariilor si pensiilor, ati uitat mizeriile pe care le-a facut pdl-ul, ati uitat nesimtirea cu care v-a tratat presedintele, ati uitat cum cereati demisia lui Anastase, Udrea, Blaga si altii, ati uitat cat ati platit la caldura iarna aceasta, ati uitat ce cereati USL-ului, ati uitat bataile primite de la jandarmi cand ati iesit sa va cereti drepturile, ati uitat posetele si hainele de lux, ati uitat casele si masinile, conturile, rasetele in fata, ati uitat dosarele, ati uitat mana de fier care conducea toate institutiile statului, ati uitat sumele pe care si copiii vostri le datoreaza? Cum, Doamne iarta-ma, le puteti uita atat de repede? Cum puteti, voi Romani, sa fiti un popor fara nicio directie? Cum puteti sa cadeti prada ideilor primului semintar care sta la coltul blocului si arata cu degetul? Cum puteti voi sa vorbiti acum despre democratie cand cu cateva luni in urma trageati in jugul pdl-ului? Romani, trezirea!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Articolul tau nu are nici o legatura cu realitatea...te-ai enervat dejaba...mai bine numai scrie...

Anonim spunea...

Intrebarea unui simplu tehnocrat: semintarul ala din fata blocului ti'a fost cumva mentor?

HighGrade spunea...

Anonimi de 2 bani! Nu stiti decat sa consumati oxigenul de pomana. Auzi la el.. un simplu tehnocrat!! Felicitari dna. Andreea Iancu ... dar dupa cum stii acest popor se aprinde repede si se lasa si mai repede la prima dezamagire/esuare! Usl-ul a dat inapoi, e "normal" ca si poporul sa se retraga?! Ce uitam noi astazi este ca ei sunt doar reprezentantii nostri! E momentul sa iesim din multime! E momentul sa avem alti reprezentanti. Trebuie sa facem ce se face si la Oltchim!

Puchea Dorel spunea...

Da, sigur că au uitat! N-ați văzut cât de repede au uitat și de protestele de iarna trecută? Românul a devenit cam uituc... din păcate!