Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

marți, 9 martie 2010

Apel catre femeile liberale

http://www.antena3.ro/stiri/politica/femeile-din-pnl-tinere-dornice-de-afirmare_93963.html
Acum ca a trecut 8 martie, as dori sa fac un apel catre femeile din Partidul National Liberal si nu numai.
Dragi colege, suntem femei si deci, reprezentante ale sexului frumos si slab, ar spune unii. Nu suntem slabe. Suntem puternice, suntem tinere, suntem frumoase si vrem sa mutam muntii din loc. Detinem cea mai mare putere de pe acest pamant si aceea este de a da viata. Noi, femeile, suntem un mister pentru barbati si de cele mai multe ori ne place acest lucru si incercam sa protejam eternul feminin.
Un misogin celebru, Samuel Beccaett, spunea: "Cind femeile nu mai stiu ce sa faca, se dezbraca. Si acest lucru e probabil singurul lucru bun pe care il pot face.". E haios si imi vine sa rad cand citesc acest lucru, dar, in zilele noastre, asta fac femeile.
Noi, femeile din politica, suntem speciale. Am intrat in politica si vrand nevrand devenim modele. Vrand nevrand, toti ochii sunt atintiti asupra noastra. Vrem sa facem o schimbare si atunci trebuie sa devenim noi insene schimbarea pe care vrem sa o vedem in ceilalti. De ce sa promovam si noi un model de femeie in politica promovat de alte partide? De ce sa nu plusam cu inteligenta noastra, cu puterea de a schimba lucrurile, de ce sa nu demonstram ca noi suntem altfel? Nu avem nevoie sa ne legam imaginea de cea a unui barbat puternic, nu e nevoie sa ne aratam nurii atunci cand adevarata noastra forta sta in interior.
Femei, fiti voi inseva si constientizati-va ca forte!

3 comentarii:

Infowebexplore spunea...

Sal. Problema e ca lumea prin Romanica e controlata de barbati,,,iar cand pe deasupra mai sunt si sacali e...nasol rau. Probabil Mrs Udrea o fi un model de exceptie dar probabil tot barbati are in spate. Oricum idea sau initiativa e buna:)

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Nu POT sa cred si nici nu VREAU sa cred ca toti barbatii din politica isi doresc sa promoveze doar niste...domnite fara nimic in cap. Daca toate domnitele ne-am uni si nu ne-am mai arata diverse prin fata camerelor si barbatilor si restului lumii, poate multe lucruri s-ar schimba!

Exxtra spunea...

Se spune ca fiecare barbat puternic ... are langa el o femeie puternica , nu mai ganditi individual ca o treaba puternica se face in echipa. Subiectu asta mi se pare putin rasist la adresa barbatilor. Sunt putine femei care se implica in politica pentru ca nu are nimic feminin. Femeile care se integreaza si reusesc in cariera politica nu trebuiesc vazute ca pe niste persoane slabe care au reusit doar cu ajutorul barbatilor sau au pe cineva in spate, au reusit prin fortele proprii la fel cum o face si un barbat!
Despre sacali nu am nimic de comentat .. aia exista si sunt 100% barbati :D