Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

miercuri, 28 iulie 2010

Deci...da!

Mi-am luat o perioada libera, am avut mult de lucrat la serviciu si am parasit un pic viata politica si situatia din Romania...M-am intors si-am gasit...acelasi lucru! Tot criza, tot ne plangem, tot nu facem nimic...

Guvernantii o tin intr-o veselie...oamenii tipa de foame (stati sa vedeti la iarna), Mamaia e tot plina, Banbu-ul geme de pitzipoance si masini luxoase, romanii rup plajele din afara si cine-i condamna?...la noi e atat de scump! Daca mergi pe terasele din centrul vechi, nu e criza...Daca te plimbi pe Dorobanti, nu e criza...

Liderii de sindicat au disparut...protestele au disparut...presa mai zbate dintr-o aripa...pe ici pe colo se mai aude si dansul pinguinului...Cred ca inteleg...e vara, e cald, n-avem pofta de mancare, deci inca nu ne afecteaza preturile crescute! Mai asteptam putin!

6 comentarii:

raducanu-blogspot spunea...

Bine ai revenit pe plaiuri mioritice draga Andreeda dar lasa-ma sa te contarzic un pic la cele scrise de tine!

Criza economica exista,iar asta ti-o poate foarte bine confirma cineva care lucreaza pe leafa de la Stat,care oricum era mica(900 RON)iar acum dupe ce masurile de slavare a aconomiei si-au facut efectul aceata a ramas de 700 de RON. Se poate trai pe luna cu 700 de lei?Poate da,nu stiu!

Nici macar un tiran ca Ceusescu nu si-a permis sa se atinga de pensiile si salarile romanilor chiar in periada critica in care incerca sa plateasca datoria externa;bani cu care oricum s-a facut ceva(bun sau prost)!Lumea putea sa vada de ce se indatorase Romania.Da-mi te rog macar 5 exemple de constructii sociale gen spital,scoala date in folosinta in ultimi 20 de ani.

Bucuria este formata din lucruri marunte iar suculu baut la treasa in centrul istoric cu prietenii este pentru mine un lucru marunt placut pentru care platesc maxim 10 RON!Chiar crezi ca ca asta-i motivul pentru care nu au oamenii bani?Se pare ca guveranarea actuala vrea sa ne ia si ca am castigat in decembrie 1989,sau poate chiar mai mult....
Exemple sunt extrem de multe si nu vreau sa continui!


O zi cat mai buna,



Radu

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Draga Radu, am lucrat la stat 4 ani...In momentul in care m-am angajat aveam salariul de 280 de lei...in conditiile in care doar cazarea in camin ma costa 290 de lei. Asa ca stiu cum e la bugetari.

Scrierea mea este doar un mic haz de necaz, in momentul in care vad ca nimanui nu-i pasa de soarta acestei tari...

Anonim spunea...

Vad ca de meniul privat nu intreaba nimeni.

Superb!!!

Awesome.

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Mediul privat...sa traga!

Bloggeron spunea...

o abordare incantatoare avand in vedere ca la mina tastei se afla niste degete de femeie..viitor Ministru.Am cazut din intamplare pe blogul tau si mi-a fost de ajums sa citesc o singura postare pentru a-mi da seama..succese in continuare!:)

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Bloggeron, sper ca e de bine :)