Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

marți, 26 octombrie 2010

Sa nu ziceti ca nu stiati...!


NOUĂ SUTE DE MILIOANE DE EURO, VILA de pe RUE Périé Mazamet NR. 12, PARIS . PROPRIETAR ÎN ACTE: ELENA BĂSESCU!


Pe strada Périé Mazamet, la numărul 12, se află cea mai luxoasă vilă din zona Parisului, însăşi strada respectivă fiind una de "fiţe", unde doar bogătaşii lumii îşi pot permite să locuiască. Imobilul este o raritate pe piaţa imobiliară franceză deoarece a aparţinut unor înalţi demnitari ai Franţei. O astfel de achiziţie, atât în Franţa, cât şi în mai toate ţările Europei Occidentale, necesită ani de muncă şi un credit ipotecar pentru care cineva ar plăti aproape toată viaţa. Şi totuşi, ea a fost cumpărată, cu PLATA INTEGRALĂ (9 sute de milioane de euro!) - in preţul acesta intră şi două vile, mult mai mari, vecine cu prima (în care au fost cazaţi ofiţeri SPP din garda duduii prezidenţiale), de către Elena Băsescu! Interesant de aflat de unde a avut "fata lui tata" banii cu care a cumpărat superba casă. Mai mult ca sigur, această nedumerire se va adăuga celorlalte suspiciuni pe care opinia publică le are cu privire la prosperitatea familiei lui Traian Băsescu

(NOTA REDACŢIEI: informaţiile ne-au fost puse la dispoziţie, printr-un important om de afaceri francez, la rândul său europarlamentar, chiar de către reprezentantul agenţiei imobiliare pariziene prin care EBA şi-a achiziţionat bijuteria locativă de 900.000.000 euro, bani gheaţă!).De unde a avut banii, având în vedere că ilustrul său tată este bugetar cu un salariu de 4000 RON, mama este casnică, iar salariul său de europarlamentar - chiar dacă e consistent - nu i-ar ajunge nici să cumpere un perete al acestei vile? Probabil că din... succesuri, nu?

Simona Fica - Exploziv News

8 comentarii:

Anonim spunea...

nu ma mai mira nimic... am zis eu ca traim ca in Zairul lui Mobutu. Si nu pot decat sa-mi amintesc de vilele lui de pe Coasta de Azur si din Elvetia. Cata similitudine! ca sa nu mai zicem ca am emigra in Congo

Andreea Alexandra Iancu spunea...

E-o lume minunata in care veti gasi numai copii...de bani gata!

a_arhire spunea...

eheheeee, in Congo, avem camarazi de arme ce pazesc bine sub "contract" anumite constructii in derulare, pe banii care ii ia aici de ex un director de gen "petrom" :P (asta daca ajunge la 5000$/luna )

Anonim spunea...

Eu am aflat si alte lucruri interesante. Maria Basescu a cumparat, cu 25 mld. euro, Turnul Eiffel. Iar Ioana Basescu, cealalta fiica a presedintelui, este noua proprietara a Luvrului, pe care a dat 80 mld. euro. Asa ca aveti grija cum votati la motiune ! A, sa nu uit, fiti atenti ca jandarmii au primit ordin de la dictator sa fie pregatiti, cu glontul pe teava, pentru a-i reprima pe cei 850.000 de pesedisti ... pardon, sindicalisti care, conform spuselor lui Victor Ponta, vor picheta parlamentul in ziua dezbaterii noii motiuni.

acuvio spunea...

Nu prea este credibilă informaţia, nu cred că dacă cineva ar dispune de aproape un miliard euro “bani negri” primul lucru care i-ar trece prin minte ar fi să cumpere o proprietate pe numele unui copil :)

aniujual spunea...

Hehe, io zic sa te bucuri, ca doar esti ... politiciana ;)

Tavi spunea...

nici o vila din lume nu costa 900 de milioane de euro!!! adica aproape un miliard? :))) sa fim seriosi...sultanul din Brunei si-a ridicat un turn cu 125 de etaje cu banii astia. Poate 9 milioane dar si asa ar fi enorm in conditiile in care cele mai scumpe vile din SUA care trec de 25 de incaperi nu costa mai mult de 40. N-ar strica sa gandesti putin inainte de a publica asemenea aberatii. Toate bune.

UnFerengi spunea...

1 milion sa coste si tot e mult