Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

luni, 14 februarie 2011

Dragostea nu e de vanzare!


Azi e Sf. Valentin. La multi ani atunci celor cu acest nume si alte derivate!

Si aici ma opresc. La diferite popoare - mai nou si la cel roman - azi se sarbatoreste iubirea. Dragut. Ca si cand am avea nevoie de o zi pe an in care sa sarbatorim iubirea. Nu, o sarbatorim in fiecare zi.
14 februarie - si 24 februarie prinde teren - au devenit zile in care cumparam toate inimioarele acelea kitchoase, maimutoii care mai de care mai rozi si mai violenti ochiului si toate felicitarile acelea pline de texte lacrimogene. Asta inseamna 14 februarie. Nu e ca si cum ii spunem persoanei iubite doar azi ca o iubim. Nu, o simtim in fiecare minut al existentei noastre si o spunem ori de cate ori sentimentul respectiv ne umple inima. Nu, 14 februarie a devenit ziua in care restaurantele se umplu pana la refuz de cine romantice, ziua in care vanzarile de flori cresc peste masura, ziua in care devenim aproape obligati sa ne marturisim iubirea.
Azi protestez! Nu pentru ca nu iubesc sau ca nu sunt intr-o relatie, ci pentru faptul ca iubesc in fiecare zi si nu am nevoie sa ma oblige cineva printr-o conventie sociala sa o spun sau sa o arat sau cum sa o fac!

Dragostea nu e de vanzare si nu se masoara in inimioare de plus sau felicitari cu cuvinte pompoase!

Un comentariu:

MARIN spunea...

pentru toate doamnele si domnisoarele din PNL

http://www.youtube.com/watch?v=V7676EC06oc