Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

luni, 14 noiembrie 2011

Nu judeca o carte dupa copertile ei!

Tineretul cu Viziune Globala (UK) impreuna cu A.R.T Fusion Association (Romania) dezvolta un proiect numit Nu judeca o carte dupa copertile ei, folosind metoda Librarie Umana. Proiectul este implementat in Londra, UK si Bucuresti, Romania.

Scopul proiectului
este de a crea o comunitate locala mai apropiata, de a aduce oamenii mai aproape prin acceptarea diversitatii folosind o metoda unica si non-formala.

In timpul proiectului, doua evenimente de Librarie Umana au fost organizate. Cartile Umane si cititorii au participat ca voluntari din comunitatile locale. Primul eveniment a fost in Londra pe 7 octombrie intre orele 17:00 - 20:00 la South Park Chapel, Seven Kings. La aceasta Librarie Umana organizata de echipa de voluntari ai YWAGV au fost 9 Carti participante si 22 de cititori. Cele mai populare carti au fost "Pensionarul" si "Sotia de clasa mijlocie."

Al doilea eveniment s-a tinut in Bucuresti pe 14 si 15 octombrie intre orele 16:00 - 21:00 la Octopus Lounge, Centrul Vechi. Libraria Umana organizata de A.R.T Fusion a avut 21 de Carti si aproape 60 de cititori. Cele mai citite carti au fost "Teama de a vorbi in public", "Prizonierul" si "Balerina".

Nu uitati, fiecare om este o carte daca stii sa il citesti.

Niciun comentariu: