Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

miercuri, 3 februarie 2010

Am revenit!

Dupa o perioada lunga si destul de grea in viata mea, revenit pe baricade.
In continuare consider ca politica este singurul mod in care putem face ceva. In continuare cred ca doar implicandu-ne vom face o diferenta si o schimbare. 4% din tinerii din Romania sunt interesati de politica si mult mai putini din ei chiar fac politica sau decid sa se implice. In conditiile astea, de ce strigam ca nu se intampla nimic? De ce comentam pe la colturi de bloc ca nu e buna clasa politica? De ce ne intalnim in baruri si ne "pricepem" la politica, dar nu facem nimic?
Pentru ca asa am fost obisnuiti. Tot romanul se pricepe la fotbal si la politica. Si asa cum comentam pe stadion ca arbitrul a furat, cutare jucator trebuia sa dea pasa invers si nu astfel, asa comentam de pe marginile politicii. De ce cutare a facut nu stiu ce declaratie, de ce legea nu permite dezvoltarea tinerilor antreprenori, de ce platesc TVA si impozit la stat aproape jumatate din banii pe care i-am facut in decursul anului, de ce nu se dau case, job-uri tinerilor? De ce? De ce?
De ce trebuie sa fie altii vinovati pentru viitorul nostru? De ce nu luam viata in propriile maini si de ce nu incercam sa facem ceva? De ce nu ne implicam?
Acestea sunt adevaratele intrebari!

Niciun comentariu: