Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

miercuri, 10 februarie 2010

Bucurestiul inundat!


Am iesit azi din casa...primul pas, fleosc, in balta, pana deasupra gleznei! Ce fericire! Eu ca o floare, in cizmulite, cu hainuta alba, cu posetuta, sa merg la birou...Zic: "Hai, ca n-o fi atat de rau mai departe!". Hmmm...greseala! Toate trotuarele si soselele inundate. Noi, amaratii, care nu avem masina si trebuie sa ajungem la serviciu cu metroul, la un moment dat circulam pe mijlocul soselei, printre masini.
O imagine de groaza pentru o capitala europeana. Masini blocate, oameni printre ele, o lupta continua sa ajungi la un metrou...Sa te cocoti pe nameti semiinghetati, sa aluneci, sa cazi in balta, sa te ridici, sa-ti rupi picioarele, mainile si alte parti ale corpului...Este rusinos!
Bun, nu te poti pune cu fortele naturii! Asta inteleg, este logic! Dar poti sa cureti strazile si trotuarele de la prima ninsoare? Iti poti lua toate masurile de precautie? "Poa' sa ninga, poa' sa ploua, am canadiana noua!". Aceasta apa este de la ghetusul format pe trotuare care nu a fost curatat.
Acum ce facem? Ne luam barci? Ne facem marinari (ceea ce nu ar fi tocmai rau pentru ca este o meserie de viitor...), inotam pana acasa?
In momentul de fata sunt la birou, cu blugii suflecati pana la genunchi, in picioarele goale si sosetele la uscat! Multumim administratiei Capitalei!

Niciun comentariu: