Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

miercuri, 23 iunie 2010

Mica publicitate

"Vând tara avariata, cu 22 milioane de locuri, pe butuci. Km reali 238.391, ultimul proprietar.

Stare tehnica:
Are probleme cu alimentarea, o mica defectiune la mecanismul de directie, ca nu tine linia dreapta, si merge cam înfrânata. Cutia de viteze e blocata în marsarier. Este înmatriculata în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o luna.

Istoric:
Este fabricata acum 2000 de ani, sub licenta romana. A fost avariata în repetate rânduri. Prima data a fost condusa de niste ciobani, dar au mai calarit-o si altii. A fost reparata numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioada a fost condusa bine de niste nemti, Carol I si Ferdinand, dar apoi a încaput iarasi pe mâna unor idioti care au bagat-o prin toate gropile.

Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este înca plin de rugina. A mai avut câteva reparatii capitale, în 1600, 1859 si 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese.

Combinatii:
Predau leasingul, mai sunt de plata la ea câteva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tara similara din Africa, oricât de mica ar fi dar sa functioneze.

De ce o vând:
Sincera sa fiu, o vând ca m-a lasat în drum si nu ma pricep la ea. Plus ca îmi consuma cam mult, si ca s-o repar ma costa cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tara, asa ca sa o conduca cine s-o pricepe. Daca nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vând pe bucati. E pacat de ea, va spun. Sper sa o ia cineva care stie sa o aprecieze."

3 comentarii:

MARIN spunea...

INTERESANT comentariu !
Cati oare vor intelege substratul acestuia ? Si imi pun aceasta intrebare vis-a-vis de alegerile din decembrie 2009-cati au inteles, atunci, cu adevarat mesajele electorale ?

aletheu spunea...

Daca n-ar fi furat de aici (http://www.timesnewroman.ro/life-death/romania-este-de-vanzare), textul asta ar fi chiar interesant.

Andreea Alexandra Iancu spunea...

aletheu, eu l-am primit pe mail..."furat" este cam mult spus, nu crezi?