Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

luni, 30 mai 2011

Cross pentru sanatatea ta!




Pe data de 1 iunie 2011 PNL isi propune sa organizeze cu ajutorul cetatenilor o alergare usoara in jurul Parculul Moghioros. Startul va fi dat la intrarea il parc pe la terasa Amarillo,plecandu-se spre Tricodava si mai departe spre piscina Magic, intrand in cele din urma pe aleea dintre parc si blocuri si revenind pe Bulevardul Drumul Taberei.

Populatia planetei din tarile industrializate si asa-zis civilizate a devenit o masa de oameni pentru care sedentarismul si consumismul au devenit cele doua religii importante ale zilei. Se pare ca unica scapare vine din activitatea fizica sustinuta.
Principala problema cu care se confrunta cetatenii capitalei este lipsa spatiilor de alergare. Mai grave sunt insa cifrele care ne indica faptul ca ne confruntam cu un numar din ce in ce mai mare de obezitate la varste fragede.

Se pare ca aceasta problema nu preocupa prea mult statul roman,care nu a venit cu prea multe solutii, ba chiar Ministerul Educatiei,Cercetarii,Tineretului si Sportului a hotarat reducerea orelor de educatie fizica si inlocuirea acestora cu altele. De asemenea un elev care doreste sa faca miscare in afara orelor de sport, este obligat sa plateasca. Un prim pas spre rezolvarea acestei probleme ar fi gasirea unei solutii. Solutia o avem noi.

Tineretul National Liberal cere instalarea unor piste de atletism cu sase culoare,cu lungimea de 50 60 de metri,cate una in fiecare cartier al Sectorului 6.

Un comentariu:

BAXY spunea...

Salut!Interesanta initiativa de a da...bir cu fugitii spre sanatate:)!FELICITARI!