Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

sâmbătă, 13 septembrie 2008

Cu sarmale nu se face primavara!


"Elena Udrea a dat, la sfirsitul saptamanii trecute, aprox 6000 de sarmale in Parcul Moghioros din cartierul Drumul Taberei!

Unde sint vremurile cind inclusiv doanma Udrea ii acuza pe cei de la PSD (cu Vanghelie, super-star in aceasta privinta) ca dau pomeni electorale? Unde sint vremurile cind opozitia de la acea vreme tuna si fulgera impotriva unui Sechelariu care isi serba ziua de nastere cu cirnati, fasole si tuica? " -
http://patrasconiu.blog.cotidianul.ro/2008/09/08/elena-udrea-si-sarmalele/

Lenuta incepe sa isi arate adevarata fata. Ca e, dom'le, in campanie. Inca se gandeste, inca isi face calcule unde va candida. Sigur in Sectorul 6. Nu stim inca in ce colegiu. Dar Lenuta n-a mai candidat niciodata pana acum, n-a mai fost pusa niciodata fata in fata cu alegatorii. Asa ca habar n-are cum sa faca o campanie. Insa are bani. Si atunci, desi a blamat pana acum campaniile gen "mici si bere", a zis ca e cel mai bun lucru pe care poate sa-l faca cu banii. Sarmale si vin...neaparat servite de ilustra ei persoana candidat!

Pai, Lenuta, tu chiar crezi ca oamenii sunt prosti? Cu minime cunostinte de marketing politic (ca, deh ai fost consilier si ai "consiliat" pe toata lumea pe unde ai putut) ar trebui sa stii ca astfel de actiuni politice nu iti aduc voturi. Omul vine, manca, bea si pleaca.

Sau crezi ca deputatul se face cu sarmale? Incearca macar cu niste carnati de Plescoi, ca ai deja o imagine!


Niciun comentariu: