Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

luni, 22 septembrie 2008

INADMISIBIL!

"Oameni buni suntem în faţa unei decizii umilitoare pentru noi toţi.
Clasa politică este pe cale de a ne fura dreptul de a alege noi inşine deputaţii şi senatorii acestei ţări. Se joacă cu noi de parcă am fi proştii lor.
Atenţia noastră este deturnată de presă către alte probleme pentru a nu vedea că se încearcă revenirea la votul pe lista de partid.
Ani de zile ne-am dorit să votăm omul, nu liste obscure de partid unde îşi găseau locul multe mediocrităţi, iar acum, sub pretextul contestaţiei de ne-constituţionalitate depusă de PRM la Curtea Constituţională, vor să anuleze alegerile uninominale.
Cu cine e aliat PRM-ul? De ce organizaţiile non-guvernamentale nu zic nimic, deşi se laudă că apără drepturile noastre? De ce de la Cotroceni nu se mai aude glasul razboinicului? E cumva complice ? Până acum presedintele Basescu iesea sa să ţipe la orice fleac, real sau nu." - cititi mai mult la http://cornelpieptea.blogspot.com

Mi-am permis sa iau cateva citate din blogul candidatului la Camera Deputatilor in Colegiul 27 din Militari. Sa fim impreuna pentru uninominal! Este votul nostru, al poporului!

Niciun comentariu: