Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

marți, 16 septembrie 2008

Critica virulenta la adresa sistemului de invatamant



"Ieri, 15 septembrie, a inceput scoala. Ca in fiecare an, multe dintre scoli au fost luate prin surprindere de inceperea noului an scolar. Noroc cu entuziasmul celor mici si mari.

Cu acesta ocazie, domnul Cornel Pieptea, candidat pentru Camera Deputatilor in Colegiul 27, Militari, a participat la festivitatile de deschidere a anului scolar la scolile numarul 156, de pe Dealul Tugulea, si numarul 117, de pe Strada Fabricii.

In cuvintele adresate corpului profesoral, parintilor si copiilor, domnia sa a avut aprecieri laudative fata de competentele pedagogice ale profesorilor si ale invatatorilor din aceste scoli.

In acelasi timp, candidatul PNL pentru Colegiul 27, a criticat in termeni duri experimentele educationale desfasurate de catre Ministerul Educatiei pe seama copiilor, inutilitatea unei parti insemnate dintre materiile studiate, dar si costurile ridicate suportate de catre parinti pentru intretinerea copiilor in scoala.

Domnia sa a incheiat sugerand importanta crescuta a educatiei, in special in spiritul formarii identitatii de cetatean al comunitatii Colegiului 27, cartierul Militari."


www.piepteacornel.ro

Niciun comentariu: