Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

duminică, 7 februarie 2010

Actiune pe Iuliu Maniu



Ieri, a fost un viscol de nedescris! Circulatia pe strazi oprita, oamenii nu puteau iesi nici macar din bloc. La initiativa cabinetului parlamentar al deputatului PNL, Cornel Pieptea, noi, cativa tineri din PNL 6 am iesit in fata blocului, pe Iuliu Maniu si am dat zapada de pe scari si strada. Inarmati cu lopeti si alte unelte, luate de la administratorul blocului, am facut aceasta treaba timp de cateva ore!
Ce m-a frapat pe mine a fost ca:
1. Niciun locatar nu a iesit sa ne ajute, desi ne felicitau de la geam. Cativa mai indrazneti au coborat si ne-au privit!
2. A trecut un domn cu copilul pe sanie si replica lui a fost: "Ia uite si la liberalii astia! Strica derdelusul la copii!".
Pai e frumos asa, domnule draga? Ati uitat de sintagma "Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi in altii!"? Conteaza chiar atat de mult optiunile politice incat sa orbesti cand e cazul sa apreciezi un gest frumos si de bun simt?
Pana una alta, felicitari colegilor de la TNL Sector 6!

3 comentarii:

MARIN spunea...

Stimata domnisoara Andreea,
Chiar m-ati facut sa zambesc vis-a-vis de afirmatia acelui parinte care va aducea acuze ca stricati derdelusul pentru cei mici.
Frumos gestu dvs., dar cu bine ati sesizat nu si-a putut atinge scopul de a mobiliza si locatarii.
Gestul dvs. ma trimite cu gandul la Revolutia din Decembrie 1989; daca nu m-a lasat memoria, nu tot tinerii au fost primii care au iesit in strada?

Anonim spunea...

Felicitari pentru actiune.

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Dle Marin, intr-adevar tinerii au o altfel de putere de mobilizare, in orice moment. Cei care chiar ne dorim sa facem ceva, o facem! Poate ca gestul nostru va fi interpretat ca un apel la schimbare. E un gest mic, dar fiecare conteaza.
@ Victor, multumim!