Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

luni, 8 februarie 2010

Bugetul Ministresei!

Elena Udrea da 5 milioane de euro pe actiuni de imagine


Iata! Eu pot sa cataloghez ce s-a intamplat in impartirea ciolanului, adica a bugetului, drept nesimtire! Bine, intr-adevar, Ministresa Udrea are un buget injumatatit acum, fata de anul trecut. Cu toate astea, 5 milioane de euro? Pentru actiuni de imagine? Pentru cizme Dior?

Acum stiu de ce vreau sa ma fac ministru cand o sa fiu mare! Nu pentru a schimba ceva! Ci pentru cizme Dior si buget de 5 milioane de euro!

Asteptam acum ca Guvernul sa plateasca salariile, pensiile si alte chestii insignifiante...daca tot i-au dat Lenutei 5 milioane de euro sa mearga la shopping!

6 comentarii:

MARIN spunea...

Stimata Domnisoara Andreea,
Cazul Udrea este un caz complex si greu de analizat pentru noi cei care, in postura de "oameni simpli",sau liberali simpli, nu avem toate informatiile necesare pentru a trage o concluzie pertinenta. Singurele surse de informatii pe care le avem sunt cele din mass-media si care nu ii sunt favorabile acestei doamne.
Dar, prornind de la ceea ce a spus Balzac ca "noi venim din trecutul nostru" puteti sa folositi exemplul acestei doamne pentru a fi analiza pe doua laturi distincte:
1.am putea spune ca aceasta doamna nu are cei 7(sapte) ani de-acacsa (asta vis-a-vis de sintagma folosita de Balzac "venim din trecutul nostru") si s-a autoeducat intr-o societate in care, dupa perceptia domniei sale, reuseste numai cel care este cu tupeu sau, cum ne mai place noua sa spunem, "nu are mama, nu are tata" si "calca" pe tot ce-i sta in cale;
2.pentru dvs. aceasta doamna ar trebui sa constituie un exemplu pentru CUM SA NU AJUNGETI IN VIITOR (asta deoarece peste vreo zece ani cand probabil veti ajunge ministru, aceasta doamna va face parte din trecutul dvs.)

Probabil va veti pune intrebarea, in gandul dvs., cum este posibil ca un astfel de om sa detina o asemenea functie in stat ? Trebuie sa recunoastem ca aceasta fiinta este rodul societatii pe care noi, prin ceea ce facem de zi cu zi, am creato si o mentinem. Ea este doar un efect; cauza suntem noi !
Si am sa va pun o intrebare:
daca romanii in 2008 nu ar fi dat cele mai multe voturi PDL-ului, iar in 2009 lui Traian Basescu, d-na Udrea ar mai fi fost pentru noi un subiect de dezbatere ?

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Aceasta doamna nu este si nu va fi niciodata modelul meu feminin politic. Acuz peste tot, oriunde am ocazia, promovarea acestui tip de femeie in politica si nu numai.
Si, intr-adevar, daca nu ar fi fost ales TB, Udrea nu ar mai fi existat. Bineinteles ca vina nu este in intregime a ei, ci a celor care ii fac poftele de femeie rasfatata. Din pacate, nu se joaca aici cu banii personali, la o sesiune de shopping, ci acum a devenit o femeie intretinuta de intreg poporul.

MARIN spunea...

Stimata Domnisoara Andreea,
M-ati inteles total gresit.
Nu am spus ca Doamna in cauza v-a fost sau va va fi un model demn de urmat.
Dimpotriva, am vrut sa scot in evidenta ca sunteti privilegiata deoarece, in tinerete si la inceput de cariera profesionala si politica, aveti un exemplu la care sa va raportati mereu de-acum inainte astfel incat sa nu ajungeti nici-odata asa !

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Am inteles! Avem exemplul de "asa nu...".

Andrei R Pop spunea...

Mi se pare si putin avand in vedere de cata retusare la photoshop are nevoie Elenutza. Cu cinci milioane poate arata si ea bine, macar in poza :p

Andreea Alexandra Iancu spunea...

@ Andrei: La asta nu m-am gandit. E buna!