Asculta Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

miercuri, 16 iunie 2010

Da si Nu la motiune


A fost marti, a fost motiune...

Ce mi-a placut si ce nu. Mai bine incep cu ce Nu mi-a placut.

O iau cu inceputul...Nu mi-a placut ca erau de trei ori mai multi jandarmi decat protestari. Nu mi-a placut ca aveau lacate pe portile Casei Poporului. Nu mi-a placut ca s-a ajuns in situatia in care unii jurnalisti au fost agresati de catre SPP. Nu mi-a placut ca s-au baricadat inauntru de parca afara era urgie, si nu glasul poporului. Nu mi-a placut faptul ca, desi protestul era autorizat pana la ora 17:00, deja la 16:00 se imprastiase lumea.
Nu mi-a placut Boc. Un omulet speriat care parea ca vrea doar la mami sau la tati in brate. Cu glasul pitigaiat si spart, cu ticuri verbale preluate de la coltul strazii, Emil Boc si-a aratat din nou fata de om mic (nu la statura, ci la caracter).
Nu mi-a placut Elena Udrea. Desi huiduita si fluierata, ea s-a prezentat in fata Camerelor cu nerusinarea-i caracteristica. A vorbit putin si prost.
Nu mi-au placut cei 197. Ar fi prea mult sa vorbesc despre ei, asa ca o sa le zic doar: RUSINE!

Ce mi-a placut?

Mi-au placut marionetele si tepele. Infioratoare ideea in sine. Pe mine m-ar fi pus pe ganduri, daca as fi fost in locul alesilor.
Mi-au placut Ludovic Orban, Hasotti si nu in ultimul rand, Crin Antonescu. Presedintele PNL a reusit din nou sa-mi faca inima sa tresara de mandrie ca sunt membru al acestui partid si ca sunt colega cu astfel de oameni.
Mi-a placut pana si spectacolul lui Teo Trandafir. Desi nu am vazut-o in aceasta postura, a fost ea insasi.
Mi-a placut initiativa colegilor cu „Lista Rusinii”. E bine sa stim exact cine a votat pentru si cine impotriva.

Per total, am trecut prin sentimente contradictorii...Acum, cu Dumnezeu inainte!

4 comentarii:

Anonim spunea...

comentarii si expuneri de idei inutile

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Asa e..comentarii inutile...:)

acropolis spunea...

Da. In general ai dreptate, daca nu ar fi toti o gasca de nenorociti care se duc acolo pentru afaceri si interese si in fata poporului mimeaza. Au mimat inclusiv aceasta motiune, care nu aveau nici un interes sa treaca. Au vrut doar sa pice la un scor strans, ceea ce au si realizat. Au vrut sa ameninte "puterea" ca daca cumva nu le respecta interesele la urmatoarea ocazie pot sa ii darime daca vor musai. RUSINE OPOZITIEI! RUSINE INTREGII "CLASE POLITICE".

Andreea Alexandra Iancu spunea...

Imi zicea cineva odata, adica Ciutacu, ca mimarea democratiei este cronofaga....